Forever Young


Kereta Idamanku ! ! ! Suzuki Swift .
Sunday, February 9, 2014  |  5:54 AM  |  0 said
Assalamualaikum ,Tgk tak ? kereta berwarna pink ,kat atass tu lawa kann  perhh ,!!! kalau aku dapatt  untung siutt hehe Suzukii nii  wey ! kereta idamanku ,tak kisahlah warna ape ? asal sesuai dengan aku kann ,kourang ape ? pulak ? mesti lgi mahal kan kourang nye kereta idaman .kann ..hehe pada aku ini punn telah bersyukurr kan-2 :D .Mcm mana lahh aku nak beli kereta ,baru lepas spm ,kann ..belaja lomm .lgy tggu kay suzuki swift kuu mu tggu aku beli okengg ,kereta niyy comel sesuai untuk perempuann sebab perempuann kann comel warna punn kene untuk perempuann jarang lelaki kat luar sane beli kereta suzuki niyy kann ..perempuann je minat .Ade setengah perempuann tak minat ,jugak. Ikutlahh citarasa masing -masing sebenarnya kann ,hm pada aku ini kereta idamanku :D ,Bhaaaaaa Geninght world ,Sweet dreamss Zzzzzzzz 






Thanks for reading :)




Past  |  Future


// Here's To Never Growing Up